Zakelijk

VERLICHTING PROJECTEN Robinswoondeco is gespecialiseerd in projectverlichting voor alle branches, als het nu gaat om duurzame hanglampen, plafondlampen of andere verlichtingsproducten alles is mogelijk. Indien mogelijk is het ook mogelijk om alle ...

Lees meer

Kies een subcategorie:

45 Stuks

Pagina
per pagina

Gratis verzending vanaf €95,- in NL *

Beoordeeld met een 9,9

Gratis verzending vanaf €95,- in NL *

Beoordeeld met een 9,9

Gratis verzending vanaf €95,- in NL *

Beoordeeld met een 9,9

Gratis verzending vanaf €95,- in NL *

Beoordeeld met een 9,9

45 Stuks

Pagina
per pagina

VERLICHTING PROJECTEN

Robinswoondeco is gespecialiseerd in projectverlichting voor alle branches, als het nu gaat om duurzame hanglampen, plafondlampen of andere verlichtingsproducten alles is mogelijk. Indien mogelijk is het ook mogelijk om alle producten te voorzien van een certificaat B1. Dit wil zeggen dat de stof van uw product brandvertragend is! In loop der tijd is dit een zeer belangrijk punt geworden waar vele leveranciers (nog) niet aan denken! Wij hebben ruime ervarin met betaalbare projectverlichting zoals voor horeca-panden, winkels, kantoorpanden, zorg, onderwijs en verenigingen. Ook is het mogelijk om maatwerk hanglampen, plafondlampen, lampenkappen en andere verlichtingsproducten te produceren naar wens van de klant die voorzien is van eigen logo of bedrijfsnaam! Voor projectverlichting heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren stoffen.

Door de enorme toename aan opdrachten willen wij u er op attenderen dat de levertijd op dit moment 2 weken is! Zit u met een spoed project? Geef dit voortijdig aan als u met ons contact zou opnemen. Wij proberen dan in onze planningen te schuiven zodat de gewenste opleveringsdatum gehaald kan worden! Alle verlichtingsproducten worden door ons zelf gefabriceerd van begin tot het eind zodat wij de beste kwaliteit kunnen bieden met uiteraard goede garantie voorwaarden in tegenstelling tot onze concurrenten. Bij uitlevering zal alle producten uitvoerig gecontroleerd worden zodat u te vreden zal zijn over onze producten! Hier onder ziet u enkele voorbeelden van onze projecten die wij gerealiseerd hebben voor verschillende klanten! Wilt u meer informatie over onze verlichtingsprojecten of heeft u een specifieke vraag over een product? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u deskundig advies geven!