Retourneren & Herroepingsrecht

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen behouden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Let op! Dit recht is niet van toepassing op compleet voor u op maat gemaakte producten zoals al onze lampenkappen en plafond/hanglampen die door u op maat en kleur zijn uitgekozen in onze webshop!

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen uitgezonderd lampenkappen en plafond/hanglampen! U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief oorspronkelijke verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retournerings kosten van de producten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket voor kleine zendingen, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw bezorgdienst. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Neem altijd eerst contact op voordat u het product terugstuurt.

 

Retourzendingen zijn op risico van de consument! Het is daarom verstandig om het artikel retour te sturen met een bewijs (track&trace) dat het pakket voor verzending is aangeboden bij de pakketdienst. Indien een pakket onverhoopt niet bij ons aankomt dan is de consument hiervoor verantwoordelijk. Mocht het product beschadigd bij ons aankomen, dan kunnen we deze waardevermindering aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg. Wij vragen u om bij een retour het product goed te verpakken.

 

Product ruilen (uitgezonderd op maat en op kleur gemaakte lampenkappen en hanglampen)?

 

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel zijn de kosten voor de retourzending van het product voor eigen rekening.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.