Ronde lampenkappen cilinder (recht omhoog)

RONDE LAMPENKAPPEN en HANGLAMPEN CILINDER  Hieronder ziet u verschillende afmetingen van ronde lampenkappen en hanglampen cilinder. Deze ronde kappen zijn leverbaar in 80 verschillende kleuren, maten en modellen. Alle lampenkappen worden gema...

Lees meer

Kies een subcategorie:

RONDE LAMPENKAPPEN en HANGLAMPEN CILINDER 

Hieronder ziet u verschillende afmetingen van ronde lampenkappen en hanglampen cilinder. Deze ronde kappen zijn leverbaar in 80 verschillende kleuren, maten en modellen. Alle lampenkappen worden gemaakt in onze eigen kappenatelier, de productietijd is nadat u een lampenkap besteld op dit moment circa 5 a 6 werkdagen. Doordat wij een zeer grote collectie kunnen aanbieden zijn de kappen niet standaard voorradig! Wij maken de kap voor u in de gewenste kleur, maat en model wat u heeft uitgekozen!! Hierdoor kunnen de lampenkappen of hanglampen niet geretourneerd worden!

Wilt u een speciale hoogte van uw lampenkap, ook dat is mogelijk, u kunt zelf de hoogte bepalen van de ronde lampenkappen of hanglampen cilinder. Wij maken ook ronde lampenkappen en hanglampen op maat! Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op.